Hello Pro Kenshuusei Recital December 2024 "Cattleya" @ Zepp DiverCity Tokyo 12.7.24
Cast:
Hello Pro Kenshuusei (Hayashi Niina, Miyakoshi Chihiro, Nishimura Itsuki, Otsubo Mano, Yoshida Hikari, Sugihara Meisa, Hattori Rua *Makino Toa and Asano Yurika are absent from this performance due to a conflict with the testing period.)
- Rosy Chronicle (Matsubara, Onoda, Hashida, Murakoshi, Uemura, Yoshida, Kamimura, Shimakawa, Souma)
- Guest ANGERME *Hirayama Yuki is absent due to not feeling well.
- MC Makoto
Setlist :
Opening
1. Ice Day Party (Hello Pro Kenshuusei Hokkaido feat. Inaba Manaka) / Hello Pro Kenshuusei
2. Adrenaline Dame / Hello Pro Kenshuusei, Rosy Chronicle
3. Onna de Chikyuu wa Mawatteru / Rosy Chronicle
MC Intro / Makoto, Hello Pro Kenshuusei, Rosy Chronicle
4. Santa no Saxaphone (Mano) / Otsubo Mano, Sugihara Meisa, Hattori Rua
5. Nenmatsunenshi no Dai Keikaku (Tanpopo) / Hayashi Niina, Miyakoshi Chihiro, Nishimura Itsuki, Yoshida Hikari
6. Kimama na Kataomoi (Country Girls) / Hashida, Yoshida H., Onoda, Uemura, Matsubara, Kamimura
7. Kataomoi. (Buono!) / Murakoshi, Shimakawa, Souma
8. Gin'iro no Telepathy (Juice=Juice) / Rosy Chronicle
MC / Makoto
9. Hatsukoi, Hanabie / ANGERME
MC / ANGERME
10. Yuuyuukankan gonna be alright!! / ANGERME
11. Manner Mode / ANGERME
12. Taiki Bansei / ANGERME
MC Talk corner : Makoto, Souma, Miyakoshi, Yoshida Hikari
13. New Song "Eight Beat Kataomoi" / Rosy Chronicle
14. Shekenaare (OCHA NORMA) / Hello Pro Kenshuusei, Rosy Chronicle
15. Seishun Beat wa 16 / Miyakoshi, Otsubo, Yoshida Hikari, Hattori Rua, ANGERME Hashisako, Tamenaga, Shimoitani, Goto
16. Samui ne. (S/mileage) / Hayashi, Nishmura, Sugihara, ANGERME Kamikokuryo, Ise, Kawana, Matsumoto
17. Atsui! (BEYOOOOONDS) / Hello Pro Kenshuusei *Opening dance by Miyakoshi, Otsubo
18. Mr.Moonlight~Ai no Big Band~ (Morning Musume.) / Hello Pro Kenshuusei, Rosy Chronicle
MC Makoto
19. Ai Subeki Beki Human Life (ANGERME) / Hello Pro Kenshuusei, Rosy Chronicle, ANGERME
End.
No announcements
https://twitter.com/angerme_upfront/sta ... 4385653176